Kovo mėnesio IMONED naujienlaiškis

IMONED yra projektas, skirtas redukuoti mokyklas, t. y. įvairių ugdymo lygių mokytojus (pradinio ir vidurinio ugdymo mokyklų). Projektas prisideda prie prioriteto “Mokytojų profesijos profilių stiprinimas” įgyvendinimo per mokykliniam švietimui ir mokytojams skirtų įrankių sukūrimą. Šie įrankiai yra skirti mokytojams, kurie nėra gerai susipažinę su nuotolinio mokymo ir mokymosi problemomis dabartinėje epidemijos situacijoje. Nepaisant dabartinės situacijos, problemų, susijusių su mokytojų žinių spragomis nuotolinio mokymosi srityje, vis tiek išliks. IMONED projektas, atliepdamas į prioritetą „Inovatyvios praktikos skaitmeninėje erdvėje“, padės sumažinti šias problemas šalyse, kuriose problema atsirado netikėtai.

Projektas IMONED taip pat skirtas tenkinti ilgalaikius mokytojų poreikius, tokius kaip gerinti savo įgūdžius ir tobulinti kompetencijas kuriant šiuolaikinį mokymo turinį savo mokiniams bei nuolatiniam tobulėjimui naudojant inovatyvias ir modernias technologijas bei priemones.

Projekto partneriai dirba prie antrojo intelektinio produkto, t.y.  antrojo intelektinio produkto IO2 -  Technologinės galimybės ir poreikis taikant nuotolinį mokymąsi.

IMONED projekto rezultatus galite rasti adresu http://www.imoned.eu/

 

Daugiau informacijos 5 newsletter